Pokretač inicijative

MR.A1.Sino.AS.S“2” .IR.Soegihartonotonegoro, ST je duhovni vođa i Metafizička manifestacija Kralja Kailase.
Kailasa je Kraljevstvo ne rođeno iz kraljevske loze, već iz linije povezanosti sa duhovnom obitelji što je izvan potrebe za lozom. To je obitelj Kralja Salomona, njegovi preci i potomci.
Govorilo se da je imao tisuće djece, a tokom vremena se duhovna loza Kralja Salomona nastavila i danas dolazi do prepoznavanja i kolektivne manifestacije Proročanstva Neba na Zemlji.
Prije nego je umro, Kralj Salomon je preselio svoju obitelj i običaje na Solo Jawa, danas Javu u Indoneziji, sa svojom pouzdanom Kraljicom obezbjeđen svojim privatnim bogatstvom i duhovnim razumijevanjem, to je bilo omogućeno.
1064. Kailasa Kraljevska Obitelj je kontaktirala i sklopila sporazume sa Vitezovima Templarima u Europi koji su stvorili prvi Bankarski sistem koji povezuje Europu i Svetu Zemlju i koji funkcionira. U petak, 13. 1307. godine, Papa se urotio sa Francuskim Kraljem da ukrade imovinu i ubije Templare diljem Europe, prekinuvši tako san o prosperitetnoj Europi i umjesto toga uspostavivši Mračno Doba.
Kroz prošlo tisućljeće, zlato je nastavilo dolaziti u Indoneziju preko trgovaca koji su htjeli Začine.
Blago Španjolskih Inka je potrošeno kupovanjem Kineskih luksuznih dobara, koji su ga zamijenili za začine iz Indonezije.
Tokom vremena i mnogo prepreka, ova veza je stvorila uniju Indonezijske i Švicarske Banke 1818. godine stvorivši SWISSINDO SVJETSKU ZAKLADU INTERNACIONALNE PUTANJE koja čuva i unovčava vrijednost neograničenih računa u Švicarskoj UNION BANCI METALA dok imovina ostaje u Indoneziji.
Kad su se formirali Ujedinjeni Narodi, registrirani su u Indoneziji kao dio SWISSINDO WORLD TRUST INTERNATIONAL ORBIT.
Danas je ova obitelj poznata kao Kraljevska Kuća Kailase.
Bapak Soegi je 681. Kralj dugačke linije Indonezijskih kraljeva koji služe i koji datiraju još od antike.
2004. Bapak je imao unutarnji poziv od Boga, nakon čega je slijedio čuvar M1 pozicije koji ga je pozvao da prihvati tu ulogu. Bapak nije prihvatio poziv do prije par godina.
Uloga M1 je privatni dogovor između Kraljevskih Obitelji Svijeta da čuva udruženo privatno bogatstvo pod jednim potpisom da bi se premostile nesuglasice i da bi se bogatstvo vratilo svim ljudima jednako.