Chemtrailovi i baza na nebu

Vrlo često, kada se u nekom gradu organizira prosvjed, ljudima se na sve moguće načine pokušava sniziti svijest kako bi opet bili poslušni robovi i ne uviđali što se zapravo događa. Jedna od taktika jesu kemtrejlovi. Uoči jučerašnjeg prosvjeda protiv korumpirane vlade, na nebu su se počeli pojavljivati kemtrejlovi u vrlo velikom broju. Uobičajeno je vidjeti svakodnevno bijele tragove na nebu, ali crni tragovi se puno rjeđe viđaju.

Crne čestice prašine koje su padale za vrijeme odvijanja cijelog događaja, mogle su se vidjeti golim okom. Te iste čestice služile su za snižavanje svijesti, istodobno stvarajući bezvoljnost i inerciju u ljudima. Naposljetku su se iz tragova pojavila dva tamna kraka čudovišta koje se iz svega stvorilo na nebu. Ostatak čudovišta krio se u oblicima, što nije bio lijepi prizor. Ne biste ga voljeli vidjeti.

Međutim, na drugim razinama odvija se čišćenje takvih pojava od strane bića svjetla. Osim mnoštva brodova koji se nalaze oko Zemlje, u visokim slojevima atmosfere također postoje i mnogobrojne baze Galaktičke Federacije Svjetla. To su baze na nebu. Sjećam se posjeta jednoj takvoj bazi prije nekoliko mjeseci, točnije rečeno, bilo je to 2.10.2015. godine. Nekoliko manjih brodova spustilo se na površinu Zemlje. To su jedna vrsta izviđačkog broda. Dočekalo me nekoliko bića među kojima je bio i moja blizanačka duša. Zajedno smo odletili prema bazi u oblacima. Velika platforma pruža se kao jedna vrsta uzletišta za sve manje brodove. Postoji mnogo takvih baza. Izašla sam iz broda te stala na rub platforme. Gusti oblaci odjednom su se raščistili te sam imala savršen pogled dolje prema Zemlji. Jedna od svrha baza i brodova na njima je rješavanje pojave kemtrejlova. Mnogo je „sektora“ na brodovima i bazama, koje se bave različitim zadacima. Bilo da se radi o spašavanju, obrani, čišćenju planeta, iscjeljivanju, istraživanju itd. Prije dolaska na Zemlju, jedan od mojih zadataka bio je obrana, zaštita i spašavanje. Više o tome u jednoj drugoj priči.

Vrlo brzo, pojava kemtrejlova je riješena. Sve u roku 15 minuta. Nebo je opet bilo potpuno čisto i pojavio se prelijepi zalazak Sunca.

Toliko ukratko zasad.

Sarahel (napisano: 21.2.2016.)