Vilenjaci i drveće

DSC04026DSC03996

Svaka planeta ima svoje vilenjake. Nekad davno, ljudski i vilenjački svijet živio je u skladu. No, padom vibracije čovjek se sve više zatvarao i odvajao od prirode, da bi naposljetku sasvim zaboravio da je vilenjački svijet ikad postojao. Zadržavao bi se eventualno u dječjim bajkama, programirajući djecu još od malih nogu da su vilenjaci i vile tek puka izmišljotina.

Nemilosrdnim uništavanjem prirodnog bogatstva planete Zemlje, vilenjački svijet se povukao na sigurno mjesto, ipak i dalje ostavljajući poruke onima koji bijahu otvorena srca da ih čuju.

Duhovi prirode uvijek vam daju znakove da su prisutni. Krenete li šumom, uvijek možete sresti ponekog vilenjaka ili drvo koje poprimi sasvim neobične oblike. Možete vidjeti sasvim jasno njegovo lice, baš poput ovog čuvara na slici koji drži žezlo u svojim mnogobrojnim granama ili bolje reći rukama.

Drveća su čuvari šuma i značajni portali. Osluškujući šumove njihovih krošnji, mogu se čuti poruke. Te poruke govore kako je vrijeme ujedinjenja ponovo došlo.

Na drugim planetima, normalno je da se drveće može kretati slobodno gdje god poželi. Ono nije statično na jednom mjestu. Padom vibracije na Zemlji, drveće je također spustilo svoju vibraciju, kao i životinjski svijet. No, doba njihovog žrtvovanja je završilo i ponovno se mogu vratiti u svoj puni sjaj.

 Sarahel (Napisano: 25.1.2016.)