Koloidno srebro

1283266470294_hz-myalibaba-temp14_958 24486433211_03ca4aa443 srce-srebro

Koloidno srebro dobiva se elektrolizom 99,99%-tnog srebra u destiliranoj vodi. Čestice tog ionskog srebra su toliko male da su raspršene u vodi, a to se naziva koloid. Koncentracija se mjeri u ppm.

Da bi naš organizam ostao zdrav, što mu je i prirodno stanje, potrebna mu je i određena količina iona srebra. Koloidno srebro u organizmu djeluje tako da „prepoznaje“ nepoželjne bakterije, gljivice, viruse te ih doslovno uguši oduzimajući im kisik, a zatim oštećene i bolesne stanice eliminira prirodnim putem. Ioni srebra imaju potencijal za poticanje stvaranja novih matičnih stanica, koje putem krvotoka dolaze do mjesta na kojem su potrebne.

Koloidno srebro ne taloži se u organizmu, a njegovo prepoznavanje je i selekcija između patogenih i zdravih bakterija, gljivica, te prodiranje u najdublje djelove (uzmimo primjer da je čestica ionskog srebra u odnosu 1:7000 crvenog krvnog zrnca). Uspješno liječi 650 različitih bolesti. Kod upotrebe koloidnog srebra ne dolazi do rezistencije niti postoji bojazan od pojave „plave kože“, koja se znala javiti kod upotrebe srebrnih soli, odnosno srebrnog nitrita. Medicina u liječničkoj praksi uz mnogobrojna znanstvena istraživanja u liječenju kroz povijest potvrđuje upotrebu koloidnog srebra i njegove blagodati. Zahvaljujući hrabrim i mudrim ljudima koji su slušali svoje srce, koloidno srebro ulazi u naš život donoseći zdravlje i radost življenja.

DOZIRANJE I NAČIN PRIMJENE

PREPORUČENA PREVENTIVNA DOZA: DNEVNO 3 x 10 ml od 25 ppm

KOD POSTOJEĆIH TEGOBA ZA BRŽE PODIZANJE IMUNITETA

3 dana 25 ppm 3 x 150 ml

3 dana 25 ppm 3 x 100 ml

3 dana 25 ppm 3 x 70 ml

Nastaviti sa dozom od 3x 50 ml 25 ppm-a, dok se ne postigne stabilizacija, a zatim s preventivnom dozom.

NAČIN PRIMJENE

Određenu dozu popiti pola sata prije obroka.

10 minuta nakon primjene KS-a ne piti gazirna pića

Grgljati 1 do 3 minute, pa progutati.

DJECA

KOD DJECE JE MJERA 2 ml KS NA 1 kg TJELESNE TEŽINE, PREPORUČENO 5 PPM-a.

KOLOIDNO SREBRO NE RAZRJEĐUJE SE S DESTILIRANOM VODOM.

KOLOIDNO SRERO TAKOĐER SE MOŽE PRIMJENJIVATI:

  • UTRLJAVANJEM U KOŽU
  • STAVLJANJEM OBLOGA
  • KAPANJEM
  • SPREJANJEM

KOD PROBLEMA S DEKUBITUSOM I RANAMA, NAJBOLJ JE UČINAK POKAZALO JE KS OD 100 ppm-a BEZ OBZIRA DA LI SE PRIMJENILO KAO OBLOG, KAPANJE ILI MAZANJE IZVANA, UZ ORALNO UZIMANJE PREVENTIVNE DOZE.

KOLOIDNO SREBRO SE PREPORUČA DAVATI ŽIVOTINJAMA I BILJKAMA, KAO I ZA ODRŽAVANJE HIGJENE. NAIME, KS OD 25 ppm-a U ROKU OD 6 MIN UNIŠTAVA SVE PATOGENE BAKTERIJE, GLJIVICE I VIRUSE.

ČUVANJE KOLOIDNOG SREBRA

KS OPTIMALNO JE POTROŠITI U ROKU OD 3 MJESECA – PRIJE UPOTREBE PROTRESTI.

DRŽATI DALJE OD IZVORA ZRAČENJA- TV-a, HLADNJAKA, MOBILNOG UREĐAJA I SL.

NE DRŽATI U HLADNJAKU.

NE STAVLJATI U TOPLE NAPITKE I JELA.

Za više informacija javite se putem maila