Mehran Tavakoli Keshe

Mehran Tavakoli Keshe rođen je u Iranu, 1958, kao sin inženjera rentgenskih zraka, bio je od rane dobi upoznat sa svijetom radijacijske i nuklearne znanosti. 1981. je diplomirao na Fakultetu Kraljice Marije, Sveučilišta u Londonu, kao nuklearni inženjer specijaliziran za kontrolu tehnologije reaktora. Otad je proveo godine dovršavajući sistem za proizvodnju gravitacije i energije koristeći reaktor na radioaktivni hidrogenski pogon što je čisto i sigurno. Pokrio je sve aspekte dizajniranja novog plazma nuklearnog sistema od samog početka do trenutnog stanja. Ovo uključuje dizajn, gorivo, testiranje i praktičnu upotrebu.

Od 2002, koncentrirao se na dovršavanje cijelog opsega svoje tehnologije za lansiranje u znanstveni svijet i industriju. U rujnu, 2004., pozvan je od strane vodećih zapadnih zemalja, preko njihovih vlada, da prezentira svoju tehnologiju na procjenu. Od studenog 2004. do ožujka 2005., njegova tehnologija je bila pod promatranjem od strane znanstvenika na sveučilištu. U ožujku 2005., izvještaj od sveučilišta je proglasio da je proizvodnja energije preko ove nove tehnologije izvediva.

U travnju 2005., preko vladinih organizacija je nađen komercijalni razvojni partner da prouči praktičnost razvijanja ovog sistema. Postignut je dogovor između obje strane i razvojna kompanija je bila zadovoljna da je sistem upotrebljiv i da radi, kao što stoji u sveučilišnoj studiji o izvedivosti. Do 17. rujna. 2005., preliminarne sistemske procjene su završene i strane su se dogovorile da su spremne nastaviti sa fizičkom proizvodnjom prvog Gravitacijskog i Energetskog sistema.

Europski i internacionalni patenti za tehnologiju su zatraženi u listopadu 2005., za sve aspekte moguće upotrebe nove tehnologije u nekih stotinjak prijava. Krajem 2005. i početkom 2006. godine, konstruirano je nekoliko statičkih plazmatskih reaktora da bi se potvrdili teoretski principi tehnologije. Ovi statički reaktori svi rade pri sobnoj temperaturi i pri normalnom atmosferskom tlaku te omogućavaju električni napon i struju. Od početka 2006. nekoliko prototipova dinamičkih plazmatskih reaktora specijalno dizajnirano da postignu efekt levitacije/antigravitacije i propulzije, izrađeni su i uspješno testirani.

Testirana je upotreba plazma reaktora za zdravstvene svrhe, u suradnji sa doktorima, i neki od rezultata postignuti u ovim procesima se mogu vidjeti i u sekciji Zdravlje na web stranici Keshe Foundation. Objavljen je i članak o izravnom apsorbiranju CO2 i CH4 iz okoliša, pri čemu su ti plinovi u tekućem stanju pri sobnoj temperaturi i tlaku.

  1. objavio je prvu knjigu Univerzalni Red Stvaranja Stvari.
  2. objavljuje drugu knjigu Struktura Svjetla te treću knjigu Porijeklo Svemira.
  1. intelektualno vlasništvo vezano za ovu tehnologiju je prebačeno na Stichting Keshe Zakladu u Nizozemskoj. Glavni cilj ove Zaklade je raspodjela prihoda od licenciranja na pet različitih područja povezanih sa blagostanjem čovječanstva i edukacijom u svijetu.